Stäng
(Välj varumärke)
Living Naturally Unscented Castile Olive Oil Soapnut Soap, 90 g
Living Naturally Unscented Castile Olive Oil Soapnut Soap, 90 g

En mild oparfymerad tvål från Living Naturally som är bra för allergiker eller dig med mycket känslig hud. Denna unika tvål rengör effektivt utan att vara för hård och ger ett mjukt lödder som lämnar huden silkeslen och fräsch. Passar även för rakning!

Rekommenderas för torr, känslig eller obalanserad hud. Kan också användas som en tvål / schampo för spädbarn eller för fint hår.

Användning:

Förläng livslängden genom att inte lämna tvålen på ett för fuktigt ställe. Ju mer tvålen kan torka mellan användningarna desto längre håller den.

Ingredienser (INCI):
Olea europaea (olive) fruit oil, Sapindus mukorossi (soapnut) fruit extract*, Sodium hydroxide^. * = ekologisk, ^ = används i förtvålningsprocessen, ingen natriumhydroxid finns kvar i slutprodukten.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »