Stäng
(Välj varumärke)
Loelle Marockansk Rhassoullera Atlas, 220 g
Loelle Marockansk Rhassoullera Atlas, 220 g

Loelle Rhassoul Clay ATLAS är en 100% äkta rhassoullera från Atlasbergen i Marocko. Rhassoul är en mild lera som rengör huden skonsamt samt gör håret glansigare med sitt höga innehåll av mineraler och en unik sammansättning av kisel, magnesium, kalium och kalcium. Ditt hår kommer bli silkeslent och enkelt att borsta. Helt fri från tungmetaller.

Användning:

Blanda lite lera med varmt vatten (eller Loelles rosenvatten) till en mjuk pasta. Applicera på hud och hår som tvål, inpackning eller schampo.

För att göra en mask, låt sitta 8-10 minuter på torr hud, 10-15 minuter på normal hud, 15-20 minuter på fet och oren hud. Skölj i varmt vatten och använd en tvättlapp för att ta bort alla orenheter som dragits ur huden ordentligt. Avsluta med arganolja för att bevara den sammetslena ytan som blivit efter behandlingen.

Ingredienser:
Moroccan lava clay (Mineral content silika: 58%, Aluminium: 2.47%, Iron: 0.64%, Sodium: 2.3%, Magnesium: 25.2%, Calcium: 2.34%, Moisture: <8%).

Ursprungsland: MarockoKanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »