(Välj varumärke)
Akamuti African Black Soap Crumble, 130 g
Akamuti African Black Soap Crumble, 130 g

Afrikansk svart tvål i praktiska småbitar från Akamuti. Tvålen tillverkas rättvist på traditionellt vis av kvinnokooperativ i Ghana, Västafrika. Innehåller 50% rent, ekologiskt odlat sheasmör och viltskördad kokosnötsolja. Luten som används vid förtvålningsprocessen görs av aska från torkade kakaoskal.

Innehåller inga kemikalier, konserveringsmedel, färgtillsatser eller parfym. Den svarta färgen är resultatet av förtvålningsprocessen och är därför helt fri från svart färg och kol.

Tvålen har en mild doft och ett underbart krämigt lödder som lämnar huden mjuk och len. Som ansiktstvål är den perfekt för torr- och problemhy. För kroppen passar den alla hudtyper. Afrikansk svart tvål är en av de mest hälsosamma tvålarna för huden på grund av dess renhet och enkla ingredienser.

Tvålen är förpackad i cellofan och kartong (tillverkad av 70% återvunnen kartong).

Ingredienser (INCI):
Saponified virgin shea butter (butyrospermum parkii), Saponified coconut oil (sodium cocoate), Saponified wildcrafted palm oil (elaeis guineensis), Cocoa butter (theobroma cacao).Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng