Stäng
(Välj varumärke)
KaliFlower Organics Ekologisk Handgjord Tvål - Svart lera & Lakrits, ca. 120 g
KaliFlower Organics Ekologisk Handgjord Tvål - Svart lera & Lakrits, ca. 120 g

En handgjord ekologisk tvål från KaliFlower Organics berikad med mineralrik svart lera. Det höga innehållet av järn och andra mineraler i leran skyddar huden mot fuktförlust. Om huden har ett lågt mineralinnehåll kan den bli torr och få ett trött utseende. Denna naturliga hantverkstvål rengör genom att varsamt rensa bort bakterier, kosmetikarester och miljögifter samtidigt som den berikar huden med essentiella mineraler. Har en härlig doft från eteriska oljor av anis, fänkål och äkta lakritsrot.

  • Rengör och skyddar mot fuktförlust.
  • Tillför huden mineraler.
  • Passar både ansikte och kropp.
  • Dryg - räcker länge.
  • Med vackert paisleymönster.
  • Fri från ftalater, palmolja, parabener, SLS, syntetiska doft- och färgämnen.

Ekologisk kokosolja, olivolja, ricinolja och mandelolja är den enkla basen i alla KaliFlowers hantverkstvålar. Varje tvål skärs upp för hand och får mogna i minst fyra veckor för att försäkra ett milt och skonsamt lödder med rätt pH-värde. KaliFlowers tvålar är kallrörda vilket innebär att de tillverkas utan att extra värme tillförs under själva förtvålningen. På så vis undviker man att de goda egenskaperna från oljor och andra nyttiga ingredienser försvinner.

OBS! Låt tvålen ligga torrt mellan användningstillfällena. Förvara gärna på högkant i ett tvålfat med god avrinning.

Ingredienser (INCI):
Sodium olivate*, Sodium cocoate*, Aqua, Sodium ricinoleate*, Prunus dulcis*, Kaolinite black clay, Glycerine, Glycyrrhiza glabra (licorice) root powder*, Pimpinella anisum*, Foenicum vulgare*, Linalool**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Tillverkad i Sverige.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »