Stäng
(Välj varumärke)
KaliFlower Organics Ekologisk Handgjord Tvål - Lila lera & Frankincense, ca. 120 g
KaliFlower Organics Ekologisk Handgjord Tvål - Lila lera & Frankincense, ca. 120 g

En handgjord ekologisk tvål från KaliFlower Organics med lila lera som är rik på mineraler, bland annat selen, magnesium, zink och mangan. Lila lera är rengörande, sammandragande och bidrar till att hålla huden frisk. Denna naturliga hantverkstvål har en varm, kryddig och balsamisk doft från eterisk frankincense-olja. Frankincense används i hudvård för dess antiinflammatoriska, milt antiseptiska och sammandragande egenskaper. Den balanserar fet hud och lugnar känslig/torr hud. Oljan är vanlig i anti-age produkter.

  • Rengör och hjälper till att hålla huden frisk.
  • Rik på mineraler och spårämnen.
  • Passar både ansikte och kropp.
  • Dryg - räcker länge.
  • Med vackert paisleymönster.
  • Fri från ftalater, palmolja, parabener, SLS, syntetiska doft- och färgämnen.

Ekologisk kokosolja, olivolja, ricinolja och mandelolja är den enkla basen i alla KaliFlowers hantverkstvålar. Varje tvål skärs upp för hand och får mogna i minst fyra veckor för att försäkra ett milt och skonsamt lödder med rätt pH-värde. KaliFlowers tvålar är kallrörda vilket innebär att de tillverkas utan att extra värme tillförs under själva förtvålningen. På så vis undviker man att de goda egenskaperna från oljor och andra nyttiga ingredienser försvinner.

OBS! Låt tvålen ligga torrt mellan användningstillfällena. Förvara gärna på högkant i ett tvålfat med god avrinning.

Ingredienser (INCI):
Sodium olivate*, Sodium cocoate*, Sodium canoleate*, Aqua, Sodium ricinoleate*, Prunus dulcis*, Glycerine, Kaolinite, Boswellia carterii*. * = ekologisk.

Tillverkad i Sverige.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »