Stäng
(Välj varumärke)
KaliFlower Organics Ekologisk Handgjord Tvål - Indigo & Grönt te, ca. 120 g
KaliFlower Organics Ekologisk Handgjord Tvål - Indigo & Grönt te, ca. 120 g

En handgjord ekologisk tvål från KaliFlower Organics med indigo och örtig doft från grönt te. Indigo är ett 100% naturligt växtmaterial som extraheras från bladen och stjälkarna av plantan Indigofera tinctoria. I Kina används ofta Indigo som medicin, medan den här i västvärlden är mer känd som ett naturligt färgämne vid hårfärgning. I tvåltillverkning ger Indigo en underbar gråblå färg som påminner om denim.

  • Djuprengörande och vårdande egenskaper.
  • Passar både ansikte och kropp.
  • Dryg - räcker länge.
  • Med vackert paisleymönster.
  • Fri från ftalater, palmolja, parabener, SLS, syntetiska doft- och färgämnen.

Ekologisk kokosolja, olivolja, ricinolja och mandelolja är den enkla basen i alla KaliFlowers hantverkstvålar. Varje tvål skärs upp för hand och får mogna i minst fyra veckor för att försäkra ett milt och skonsamt lödder med rätt pH-värde. KaliFlowers tvålar är kallrörda vilket innebär att de tillverkas utan att extra värme tillförs under själva förtvålningen. På så vis undviker man att de goda egenskaperna från oljor och andra nyttiga ingredienser försvinner.

OBS! Låt tvålen ligga torrt mellan användningstillfällena. Förvara gärna på högkant i ett tvålfat med god avrinning.

Ingredienser (INCI):
Sodium olivate*, Sodium cocoate*, Sodium ricinoleate*, Prunus dulcis*, Aqua, Glycerine, Indigofera tinctoria, Fragrance. * = ekologisk.

Tillverkad i Sverige.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »