Stäng
(Välj varumärke)
Malin i Ratan Handgjord Ekotvål Kök & TrädgårdMalin i Ratan Handgjord Ekotvål Kök & Trädgård
Malin i Ratan Handgjord Ekotvål Kök & Trädgård

Kök & Trädgård är en handgjord ekologisk tvål från Malin i Ratan som skrubbar rent jordiga trädgårdsfingrar och oljiga verkstadshänder. Tvålen fungerar också utmärkt för att ta bort starka dofter av lök och fisk på händerna. Huvudingrediensen är ekologisk kallpressad svensk rapsolja som förtvålas tillsammans med andra ekologiska vegetabiliska oljor. Sheasmör gör tvålen krämig och fungerar som återfuktare, medan rättvisemärkt malt kaffe och torkade örter har en skrubbande effekt på huden. Välj mellan två storlekar! Endast den större tvålen (170 g) är försedd med ett hamparep för upphängning.

  • Tillverkad av ekologiska oljor och vegetabiliska fetter.
  • Extra vårdande och återfettande egenskaper.
  • Frisk doft av citrus och lavendel.
  • Handgjord i Västerbotten.
  • Fri från animaliska fetter, palmolja, syntetiska tillsatser och onödiga kemikalier.

Skötselråd:
Tvålen trivs bäst på ett luftigt tvålfat så att den kan ligga och torka upp emellanåt.

OBS! Vikten på tvålen du får hem kan skilja något jämfört med den vikt som anges på hemsidan. Det beror på att hantverksmässigt tillverkade tvålar förlorar vikt med tiden, allt eftersom de torkar. Det är vattnet i tvålen som dunstar, och kvar blir en tvål som är lättare, men också mer koncentrerad, och drygare för dig som använder den. Äkta tvålar utan onödiga fuktbindande ämnen kan förlora uppåt 15% av sin vikt om de torkat länge. 

Ingredienser (INCI):
Sodium canolat (förtvålad kallpressad rapsolja), Sodium cocate (kokosfett), Glycerin, Aqua, Sodium shea butterat (sheasmör), Calendula officinalis (ringblomma), Cymbopogon flexuosus (citrongräs) oil, Lavandula agustifolia (lavendel) oil, Coffea arabica (kaffe), Citral*, Linalool*. * = förekommer naturligt i eteriska oljor.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »