Stäng
(Välj varumärke)
Loelle Fast Afrikansk Svarttvål, 125 g
Loelle Fast Afrikansk Svarttvål, 125 g

Loelle Black Soap Bar är en ekologisk afrikansk svarttvål med naturliga superkrafter. Mild, effektiv och mycket uppskattad! Receptet, som innehåller en bas av sheasmör och kakaoaska, är en traditionell specialitet och handtillverkad av ett kvinnokooperativ i Ghana. Loelles svarttvål är dessutom berikad med gurkmeja, neemolja och aloe vera. Tvålen rengör huden på djupet och har en mild exfolierande effekt. Den är perfekt för att lindra och bekämpa hudåkommor såsom akne, eksem och ärrbildning, men passar i princip alla hudtyper.

 • Allroundtvål för hela kroppen.
 • Rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter.
 • Lämnar huden fräsch, mjuk och ren.
 • Fukt- och näringsgivande egenskaper.
 • Lindrar effektivt hudåkommor.
 • Fri från palmolja och syntetiska tillsatser.

Användning:

 1. Innan användning/förvaring:
  Bryt eller skär tvålen i mindre bitar. Använd endast en bit i taget och förvara resterande på en torr och mörk plats. Afrikansk svarttvål absorberar lätt fukt och ska därför hållas torr för att förhindra att tvålen löses upp/ blir porös.
 2. Rengöring:
  Blöt händerna och löddra upp ett skum med tvålen. Rengör sedan ansiktet/kroppen/håret med löddret du fått fram. Afrikansk svarttvål är mycket koncentrerad och löddret verkar djuprengörande för både ansikte, kropp och hår samt verkar naturligt exfolierande på huden.

Tips!
Använd Loelle Black Soap över hela kroppen i samband med dusch, låt verka någon minut och följ sedan upp med en skrubbhandske, för att effektivt avlägsna döda hudceller.

Ingredienser (INCI):
Shea butterate (shea butter)*, Sodium cocoate (saponified coconut oil)*, Theobroma cacao (cocoa) seed butter*, Carbo medicinalis vegetabilis (ash from cocoa pod & plantain leaf)*, Melia azadiracta (neem) seed oil*, Baphia nitida (cam wood) powder*, Curcuma longa (turmeric) root powder*, Aloe barbadensis*, Citrus aurantifolia (lime) juice*, Maris sal (sea salt), Aqua. * = ekologisk.

Tillverkad i Ghana.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »