Stäng
(Välj varumärke)
Akoma Foaming Black Soap, 200 ml
Akoma Foaming Black Soap, 200 ml

Akoma Foaming Black Soap är ett krämigt och milt tvålskum som kommer i en praktisk pumpflaska. En perfekt allround-tvål för hela kroppen och alla hudtyper, särskilt grov och torr hud. Den är speciellt utformad för att vara mycket fuktgivande utan att torka ut huden. Black Soap är känd för sina positiva hälsoeffekter, och är en av de mest hälsosamma tvålarna för huden på grund av dess rena innehåll och enkla ingredienser som är fulladdade med viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter.

På traditionellt vis innehåller Black Soap rått sheasmör, ekologisk jungfrukokosolja och kakaoskal. Den har en mild och fräsch doft som kommer från de naturliga ingredienser den är gjord av. Tvålen är helt fri från färgämnen, träkol, konstgjorda parfymer, animaliska produkter och derivat.

  • Kan användas till hår, ansikte och kropp.
  • Hjälper till att lindra akne och andra hudproblem.
  • Effektiv för att ta bort make-up.
  • Hjälper mot tidiga ålderstecken.
  • Kan användas som rakkräm.
  • Lugnar skador från solen.
  • Praktisk pumpflaska - perfekt i duschen!

Ingredienser:
Aqua (water),  Cocos nucifera (virgin coconut oil)*, Butyrospermum parkii (raw shea butter)*^, Cocoa (ash). * = ekologisk, ^ = fairtrade.

Innehåller 24% sheasmör.

Producerad i Ghana av Akoma Cooperative Multipurpose Society.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »