Stäng
(Välj varumärke)
Dr Sannas Hälsosåpa Original
Dr Sannas Hälsosåpa Original

Dr Sannas hälsosåpa Original är en mild tvål som renar på djupet och återställer hudens naturliga fetthalt. Den har flera fantastiska fördelar och kan användas för händer, hela kroppen och till varma bad. Tvålen är dryg och skonsam samtidigt som den är mjuk och len att använda. Med ett pH-värde på 10 ger den dessutom en naturlig antibakteriell effekt.

Hälsosåpan är baserad på ett recept med svensk tallolja som varsamt har destillerats och förtvålats. Talloljan kan göra små underverk med huden. Den är stärkande och energigivande och används traditionellt för att motverka hudbesvär och göra huden hälsosam, len och behaglig.

  • Rengör milt på djupet.
  • Återfuktar och återfettar.
  • Finns i två storlekar.
  • Naturlig doft av tall.
  • Fri från syntetiska tensider, vattenavhärdare, konserveringsmedel och parfym.

Användning:

Hälsosåpan kan användas av hela familjen och passar lika bra som handtvål som till duschtvål. Den kan även användas i välgörande, renande bad - häll då cirka 1-2 dl i badvattnet och ligg kvar länge. Undvik ögonkontakt.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Potassium Tallate, Sodium sulfate.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »