Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Flytande tvål / Klockargårdens Flytande Tvål Solmogna Apelsiner, 500 ml

En ekologisk flytande tvål från Klockargårdens med rengörande och härligt doftande apelsinolja. Innehåller även ekologisk kokos- och solrosolja som verkar fuktgivande och mjukgörande på huden. Passar lika bra vid handfatet som i duschen!

  • Söt doft av solmogna apelsiner.
  • Handgjord i Sverige.
  • Äkta tvål utan syntetiska tensider.

OBS! Denna tvål är lite mer lättflytande på grund av apelsinolja.

Ingredienser:
Vatten (aqua), Förtvålad solrosolja* (potassium oleate, Förtvålad kokosolja* (potassium cocoate), Glycerin*, Apelsinolja* (citrus sinensis peel oil expressed), Potassium citrate, Citric acid, Limonene, Linalool, Citral (finns naturligt i eterisk olja). * = ekologisk.

Klockargårdens är ett familjeföretag som funnits i Norberg, Bergsslagen sedan 1988. De tillverkar tvätt- och rengöringsprodukter samt kroppsvårdsprodukter som har minimal miljöpåverkan i produktionen och är skonsamma för människor, djur och natur. Klockargårdens tar inspiration från den närliggande naturen med visionen att tillverka produkter som ger njutning och välbefinnande i balans och sammanstrålning med naturen. Sedan millennieskiftet har de samarbetet med småleverantörer i Indien som distribuerar tvättnötter, Himalayasalt etc.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!