Stäng
(Välj varumärke)
Burts Bees Beeswax & Banana Hand Cream, 57 g
Burts Bees Beeswax & Banana Hand Cream, 57 g

Beeswax & Banana Hand Cream är en rik, helt naturlig handkräm gjord med aloe vera, vitamin E och bivax för att återfukta och skydda torr hud. Med en söt doft av banan, lämnar den dina händer mjuka och fantastiskt lena.

Bivax är ett naturligt vax skapat av bin i vaxkakornas cellväggar. Det ger en underbar naturlig doft och färg till produkter och hjälper till att försegla och skydda huden när de används i fuktgivande formler.

Applicera på nytvättade händer.

Ingredienser (INCI):
Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, Water, Beeswax, Aloe barbadensis leaf juice, Kaolin, Fragrance, Citrus grandis (grapefruit) seed extract, Stearic acid, Glucose, Chondrus crispus (carrageenan) Extractsodium borate, Tocopherol, Beta-carotene, Vegetable oil, Glucose oxidase, Lactoperoxidase.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »