Stäng
(Välj varumärke)
Weleda Sea Buckthorn Body Oil, 100 ml
Weleda Sea Buckthorn Body Oil, 100 ml

Weleda Sea Buckthorn Body Oil är en vitaliserande kroppsolja med ekologisk havtornsolja och sesamolja som mjukgör och vårdar huden. Havtornsolja är rik på omättade fettsyror och hjälper huden att bevara fuktbalansen och stärka dess naturligt skyddande barriär. Den vitaliserande effekten tillsammans med den friska fruktiga doften från äkta eteriska oljor gör att huden känns underbart mjuk och uppfriskad. Perfekt för torr hud som behöver näring och lyster!

Användning:

Massera in oljan tunt på lätt fuktad hud, efter duschen eller badet. Kan även användas till massage.

Tips!
Blanda några droppar i Sea Buckthorn Body Lotion för extra näring. Ger fin lyster till bara ben och armar under sommaren.

Ingredienser (INCI):
Sesamum indicum (sesame) seed oil, Hippophae rhamnoides oil, Fragrance (parfum)*, Limonene*, Linalool*, Benzyl benzoate*, Benzyl salicylate, Geraniol*, Citral*, Farnesol*. * = från naturlig eterisk olja.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »