Stäng
(Välj varumärke)
Crearome Muyaosmör Rå, 100 g
Crearome Muyaosmör Rå, 100 g

Muyaosmör är alla torrisars bästa vän! Det är en typ av sheasmör (Nilotica sheasmör) som är helt obehandlat och kommer från en annan sorts sheaträd än det vanliga sheasmöret. Muyaosmöret har en lägre smältpunkt (ca. 32-42 °C), som verkligen smälter så fort den kommer i kontakt med huden. Smöret har en svag doft av choklad.

Muyaosmör ökar hudens elasticitet och smidighet, vilket gör att det ofta används av gravida på den växande magen. Kan också användas som det är vid hudsprickor, bristningar, torra hudpartier, fotvård, babyvård, torra läppar med mera. Har mjukgörande och skyddande effekt mot irritationer.

Konsistensen kan variera lite från burk till burk, ibland lite fastare, ibland lite lösare men det är inget konstigt. Förvaras bäst i kylskåp.

Ingredienser (INCI):
Vitellaria paradoxa nilotica.

Ursprungsland: KenyaKlicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »