(Välj varumärke)
Akoma Organic Grape Seed Oil, 60 ml
Akoma Organic Grape Seed Oil, 60 ml

Ekologisk druvkärnolja från Akoma som framställts genom kallpressning av vindruvskärnor. Det är en tunn, ganska torr olja med klar gulgrön färg som kommer i en glasflaska. Druvkärnolja absorberas snabbt och lämnar huden mjuk, utan att huden känns kladdig. Den passar alla hudtyper, särskilt bra för fet hud, blandhud och mogen hud.

Kallpressad druvkärnolja används vanligen i massageoljeblandningar, crèmer, salvor och hårvårdsprodukter. Oljans lätta konsistens gör den särskilt bra för ansiktsmassage och ansiktsprodukter.

Druvkärnolja innehåller antioxidanten E-vitamin som verkar skyddande och förhindrar hudens åldrande. Den är också rik på A, B5 och D-vitamin. A-vitamin ökar produktionen av kollagen och hjälper till att reparera hudens cellstruktur. De höga halterna av den essentiella fettsyran omega 6 förebygger torr hud och hår, samt stärker hudens barriärskikt.

Ingredienser (INCI):
Vitis vinifera (grape seed oil)*. * = ekologisk.

Ursprungsland: Sydafrika.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng