Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Kroppsolja / Fett / Crearome Ekologisk Karanjaolja Kallpressad, 30 ml

Crearomes ekologiska och kallpressade karanjaolja, även kallad pongamiaolja, är en halvfet olja med många fina egenskaper för sund hudvård. Den används inom den ayurvediska läran på grund av sina många egenskaper och bör provas vid hudbesvär. Karanjaoljan används ofta i solskyddsprodukter. Om du vill använda karanjaoljan som en sommarolja kan du använda den som den är, men du kan också med fördel använda den ihop med bivax eller sheasmör som en balm, vilket är en tjockare och mer stabil produkt som stannar kvar på huden.

OBS! Oljan kan bli grumlig vid lägre temperaturer vilket är helt normalt. Det beror på den rikliga mängden av mättade fettsyror.

Ingredienser (INCI):
Pongamia glabra seed oil*. * = ekologisk.

Ursprungsland: Indien.

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!