Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Kroppsolja / Fett / Avril Organic Macadamia Oil, 100 ml

Ekologisk kallpressad macadamiaolja från Avril. Oljan är rik på palmitolsyra, en enkelomättad fettsyra som finns naturligt i huden, och som är viktig för hudens vitalitet. Den hjälper också huden att bibehålla sin fuktighet. Halten av palmitolsyra minskar i huden ju äldre vi blir, vilket innebär att vitaliteten också minskar. Macadamiaolja passar därför bra att använda för att sakta ner hudens åldringsprocess.

Macadamiaolja räknas som en fet olja, och är lätt att smörja ut på huden. Den absorberas bra, även om det tar en stund. Oljan passar utmärkt för torr och åldrande hud eller som hårolja för torrt och skört hår. Den är även bra som massageolja vid cirkulationsproblem.

  • 100% ren, ekologisk och kallpressad.
  • För ansikte, kropp och hår.
  • Fuktighetsbevarande och regenererande.
  • Idealisk för torr och åldrande hud.
  • Skyddar mot väder och vind.

Användning:

Smörj in outspädd på huden eller blanda med andra vegetabiliska oljor som har en högre halt av fleromättade fettsyror.

Ingredienser (INCI):
Macadamia integrifolia seed oil*. * = ekologisk.

Ursprungsland: Kenya, Australien, Hawaii.

Avril kommer från Frankrike och erbjuder ett stort sortiment av prisvärd ekologisk kroppsvård och make-up! De flesta produkterna är veganvänliga och ekologiskt certifierade av Ecocert.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!