Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hudvård / Kroppsvård / Kroppsolja & Fett / Loelle Ekologisk Hampafröolja, 100 ml

Loelles ekologiska hampafröolja, eller hampaolja som den också kallas, är en olja som kallpressas från hampaväxtens frön. Denna fina olja innehåller en hälsosam blandning av omega 3 och 6, inklusive fettsyran GLA som verkar anti-inflammatoriskt på huden. Hampafröolja innehåller även naturlig Q10 antioxidant samt andra vitaminer som hjälper hudens regeneration, att skapa nya hudceller, med andra ord anti-aging. Oljan är lättabsorberad och kan användas på alla hudtyper, speciellt mogen, torr eller aknebenägen hud. Den är inte bara bra för ditt ansikte utan kan användas överallt på kroppen, även hår och naglar.

Hampa är en nästan magisk växt, den är tuff och kan odlas nästan överallt, i de flesta klimat. För att nämna några användningsområden, utöver hudvård, så kan fibrerna extraheras och användas som byggnadsmaterial.

Användning:

Applicera en liten mängd efter rengöring och toner. Hampafröoljan går utmärkt att kombinera med fetare oljor som till exempel Loelles arganolja.

Ingredienser (INCI):
Cannabis sativa (hemp) seed oil*. * = ekologisk.

Produceras i Rumänien.

Svenska hudvårdsföretaget Loelle erbjuder naturliga, ekologiska och veganska skönhetsprodukter som är snälla mot både hud, miljö och odlare. Loelle arbetar direkt med kvinnokooperativ runt om i världen vilket ger kvinnorna en stabil inkomst och bättre välfärd.

De näringsrika produkterna tillverkas omsorgsfullt för hand och består av noga utvalda ingredienser som vårdar, stärker och återfuktar hud och hår. De prisbelönta produkterna har flera användningsområden och är så milda och rena att de kan användas av hela familjen. I sortimentet hittar du bland annat kallpressade oljor, ansiktsvatten, ansiktsmasker, serum och tvålar. Produkterna görs helt utan parabener, mineraloljor, silikoner och andra skadliga kemiska ingredienser.