Stäng
(Välj varumärke)
Urtekram Aloe Vera Gel, 100 ml
Urtekram Aloe Vera Gel, 100 ml

Urtekram Aloe Vera Gel ger fuktighet och näring för torr hud och har också lugnande och läkande egenskaper för uttorkade och skadade hudceller. Fungerar utmärkt att smörja sig med efter solbadet om huden har blivit bränd, men går också att använda på allmänt torr och sårig hud då den skyndar på hudens läkningsprocess.

Gelen innehåller hyaluronsyra och hexapeptid som hjälper till att boosta kollagen samt elastin som tillför naturligt fukt och näring till huden, det är bara att lägga gelen direkt på huden och försiktig gnida in den. Helt fri från parabener, syntetiska tillsatser och mineraloljor.

Aloe barbadensis leaf extract*, Glycerine**, Xanthan gum, Acacia senegal gum, Sodium hydroxide, Citric acid, Hyaluronate, Hexapeptide-11, Citrus aurantium dulcis peel oil*, Limonene, Parfum (växtextrakt). * = ekologisk, ** = tillverkad med användning av ekologiska råvaror.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »