Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Styling / Hårborstar / Redecker Hårborste i päronträ för långt hår

En hårborste som är extra bra att borsta långt hår med! Den böjda formen efterliknar huvudets former och fångar lättare upp långt hår. Borsten är gjord av svart svinborst och oljebehandlat päronträ. Svinborst har en naturlig förmåga att transportera hårets naturliga oljor från hårbotten ut i längderna vilket gör håret mjukt och följsamt samt ger en fin glans och lyster.

Mått: 21,5 cm

Av hygieniska skäl så gäller ej bytesrätt/returrätt.

Material:
Oljebehandlat päronträ, svart svinborst.

Redecker är ett tyskt familjeföretag som med genuint hantverk kombinerar naturliga material med funktion och kvalitet till att skapa produkter som är vackra att se på och en glädje att använda. Redeckers borstar tillverkas av inhemskt trä, tagel, djurhår och växtfibrer just så som man gjort sedan företaget startades 1935. Det finns borstar till alla funktioner i ett hem och materialen kombineras olika beroende på användningsområde. Syntetiska fibrer eller plast används endast om någon specialfunktion kräver det. Borstar från Redecker är vackert hantverk med modern funktion som andas kvalitet och hållbarhet – vissa av borstarna håller en livstid.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!