Stäng
(Välj varumärke)
Logona Color Plus, 150 ml
Logona Color Plus, 150 ml

Logona Color Plus är en inpackning med minerallera som förbereder håret på bästa sätt för färgning med Logona växtbaserade hårfärger. Den särskilda formulan med grön minerallera och vårdande extrakt av björklöv befriar håret grundligt från rester av t.ex. stylingprodukter, mjällpartiklar och överskottsfett. Produkten gör det mycket lättare för den växtbaserade hårfärgen att tas upp av håret. För ett intensivare, jämnare resultat.

Användning:

Applicera Color Plus med kam eller pensel, helst slinga för slinga, med början vid hårfästet, i torrt eller fuktigt hår, och fördela längs hela håret. Låt verka ca 10-15 minuter. Skölj sedan noggrant med rikligt med vatten.

Aqua (water), Bentonite, Alcohol*, Glycerin, Coco glucoside, Xanthan gum, Betula alba leaf extract*, Parfum (essential oil), Limonene. * = ekologisk.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »