Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårfärg / Khadi Naturlig Örthårfärg Henna & Amla, 150 g

Khadi hårfärger är 100% växtbaserade med högkvalitativa ayurvediska örter som ger ditt hår färg, glans och volym. Henna & Amla ger ljust hår en orange till röd färg och mörkt hår en mahogny till rödbrun färg.

Använd inte om du är allergisk mot henna eller någon av örterna. Gör alltid en testslinga. Kom ihåg att följa bruksanvisningen, och ta i beaktande att resultatet beror på din ursprungliga hårfärg, strukturen på ditt hår och verkningstiden på färgningen. Välj en färg som ligger nära din egen hårfärg för bästa resultat.

En burk innehåller 150 g örthårfärgningspulver, engångshandskar och bruksanvisning på engelska. En förpackning räcker för axellångt hår.

 

Ingredienser (INCI):
Lawsonia inermis (henna), Emblica officinalis (amla), Acacia concinna (shikakai), Terminalia belerica (bahera), Terminalia chebula (haritaki), Acacia catechu (katechu), Azadirachta indica (neem), Symplocos racemosa (lodhi), Eclipta alba (bringaraj), CI 77499 (iron oxide), Rubia cordifolia (manjistha), Bacopa monniera (brahmi), Syzygium cumini (jamun), Indigofera tinctoria (indigo), Santalum album (chantan, sandalwood).

Khadi är en indisk hud- och hårvårdsserie som grundar sig på Ayurveda. Produkterna innehåller traditionella indiska örter som odlas på certifierade ekologiska gårdar i Indien eller som plockas vilt i naturen. Khadi arbetar enligt rättvis handel och tillåter inget barnarbete. Produkterna är fördelade enligt hud- och hårtyper och kan användas oavsett om man känner till den ayurvediska livsstilen eller inte. Alla produkter är certifierade av BDIH.Kanonpriser i butiken just nu!

Biofood Ekologisk Grönsaksbuljong
REA
2 storlekar
fr. 36 kr (49 kr)
Powerfruits Ekologisk Gurkmeja Premium
-20%
2 storlekar
fr. 84 kr (105 kr)

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!