Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårkurer / Inpackning & Vård / Akamuti Amla Conditioning Hair Powder, 100 g

Amla är en ayurvedisk ört (indiskt krusbär) som är känd för fantastiska resultat på hår och hud. Indiskt krusbär är ett bittert bär med ett högt innehåll av C-vitamin och mycket näringsgivande. Det främjar frisk hårbotten och används traditionellt för att motverka mjäll och uppmuntra välmående och glänsande tillväxt. För huden är denna ört en utmärkt rengöring som främjar en frisk hy. Perfekt för ansiktsinpackningar!

Användning:

Tillsätt lite vatten till pulvret för att göra det till en rinnande pasta. Massera in pastan i hårbotten och håret och låt verka i upp till en halvtimme för bästa resultat. Skölj noggrant med vatten. För kraftigare konditionering kan lite sesam- eller ricinolja användas i stället för vatten. Skölj väl och schamponera ut.

OBS! Om ditt hår är färgat rekommenderar vi att du gör ett litet test först.

Ingredienser (INCI):
Emblica officinalis (amla) powder.

Ursprungsland: Indien.

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarsantagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!