Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårkurer / Inpackning & Vård / Akamuti Amazonian Murumuru Butter, 50 g

Akamuti Amazonian Murumuru Butter är ett krämfärgat brasiliansk trädsmör som är känt för sina effektiva mjukgörande och lugnande egenskaper. Det är fullpackat med A-vitamin och innehåller tre gånger högre halt än morötter!

Smöret bidrar till att behålla fukt, återställa naturlig glans och mjukhet samt förbättra flexibiliteten i håret. Är perfekt för torrt hår eftersom det skapar en genomsläpplig barriär som hindrar fuktförlust samtidigt som huden hålls fuktig och smidig. Murumuru är idealiskt för att behandla livlöst och skadat hår. Rekommenderas starkt för afrohår.

Användning:

Murumurusmör är fast vid rumstemperatur. Smält 1 matsked Murumuru och kamma eller massera in i fuktigt hår som en förtvättsbalsam. Kan användas som ett ”leave- in” balsam för afrohår.

Ingredienser (INCI):
Murumuru butter (astrocaryum murumuru).

Akamuti är ett brittiskt varumärke som tillverkar ekologiska kroppsvårdsprodukter med hänsyn till social hållbarhet och etiskt ansvarstagande. Produkterna är handgjorda av helt naturliga ingredienser och innehåller aldrig några kemiska ingredienser. Eftersom Akamuti tror på hållbar och etisk handel, används så många rättvisemärkta ingredienser som möjligt från utsatta samhällen runt om i världen. Deras ekologiska bivax och honung kommer från biodlare i Zambia och hjälper till att bevara stamsamhällena och de skogar som de bor i. Sheasmöret kommer från kvinnokooperativ i Ghana som hjälper till att finansiera projekt för förnybar energi.