Stäng
(Välj varumärke)
Khadi Pure Amla Powder, 150 gKhadi Pure Amla Powder, 150 gKhadi Pure Amla Powder, 150 g
Khadi Pure Amla Powder, 150 g

Amla, även känt som indiska krusbär är ett kraftfullt naturligt pulver för både hud och hår. Amla anses bland annat förebygga håravfall, tidigt åldrande och infektioner. Regelbunden användning motverkar att håret mister sin naturliga färg och glans samtidigt som det stärker hårrötterna.

Amla är en av naturens rikaste källor av C-vitamin och sägs därför ha en föryngrande effekt. Amla är bra för dig med känslig hud som lätt får utslag. Det kyler huden, förhindrar inflammation och minskar stora porer.

Användning:

För hår:
Blanda önskad mängd (beroende på hårlängd) med varmt vatten till en tjock pasta. Låt stå i minst 2 timmar eller över natten i en glasskål. Applicera pastan över hela håret och skalpen, låt verka i minst 15 minuter. Lämna i håret längre om ditt hår är fett och smutsigt. Skölj av med vatten.

Amla kan även blandas med Reetha- och Shikakaipulver om du vill att det ska fungera som ett naturligt schampo och balsam. 

För ansikte:
Blanda en matsked Amla-pulver med ljummet vatten. Applicera över hela ansiktet och låt verka i 10 minuter. Massera försiktigt bort pastan och skölj av. Spraya rosenvatten över hela ansiktet och följ upp med en fuktgivande ansiktskräm.

För kroppen:
Applicera över hela kroppen som en inpackning. Skrubba därefter bort inpackningen eller lös upp i ett varmt bad.

Ingredienser (INCI):
Emblica officinalis (amla powder).

Ursprungsland: Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »