Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Hårkurer / Inpackning / Vård / Crearome Ekologiskt Amlapulver, 100 g

Crearomes amlapulver är 100% naturligt och kommer från ekologiskt odlade indiska krusbär. Bären tvättas, krossas och torkas vid låg temperatur innan de mals till ett fint pulver. Inget är tillsatt och inget är borttaget.

Amla är en stor rejuvenator som har haft en central plats i ayurvedisk kosthållning i tusentals år. Innehåller en hög koncentration av vitaminer, mineraler och fiber som är bra för kroppens hälsa. Amla har en syrlig smak och används bäst i olika typer av fruktig smoothies eller i juicer/fruktdrycker. Kan strös på yoghurt och fil eller användas i syrliga efterrätter.

Amlapulver är även populärt som hårinpackning eftersom det stärker hårets hårrötter och växtkraft, minskar håravfall och gör håret mjukt och ger lyster.

OBS! Crearomes amlapulver är helt fritt från klumpförebyggande medel och E-nummer, vilket gör att pulvret kan klumpa sig.

Ingredienser (INCI):
Phyllanthus emblica*. * = ekologisk.

Crearome är ett nyfiket och kunskapsintresserat varumärke som är marknadsledande i Sverige på rena eteriska oljor, andra naturliga doftämnen samt råvaror till hudvårdsprodukter som man kan göra själv. Crearomes naturliga och ekologiska råvaror är av högsta kvalitet och noggrant utvalda av leverantörer från hela världen.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!