Stäng
(Välj varumärke)
Crearome Ekologiskt Amlapulver, 100 g
Crearome Ekologiskt Amlapulver, 100 g

Crearomes amlapulver är 100% naturligt och kommer från ekologiskt odlade indiska krusbär. Bären tvättas, krossas och torkas vid låg temperatur innan de mals till ett fint pulver. Inget är tillsatt och inget är borttaget.

Amla är en stor rejuvenator som har haft en central plats i ayurvedisk kosthållning i tusentals år. Innehåller en hög koncentration av vitaminer, mineraler och fiber som är bra för kroppens hälsa. Amla har en syrlig smak och används bäst i olika typer av fruktig smoothies eller i juicer/fruktdrycker. Kan strös på yoghurt och fil eller användas i syrliga efterrätter.

Amlapulver är även populärt som hårinpackning eftersom det stärker hårets hårrötter och växtkraft, minskar håravfall och gör håret mjukt och ger lyster.

OBS! Crearomes amlapulver är helt fritt från klumpförebyggande medel och E-nummer, vilket gör att pulvret kan klumpa sig.

Ingredienser (INCI):
Phyllanthus emblica*. * = ekologisk.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »