Stäng
(Välj varumärke)
Loelle Marockansk Rhassoullera Grön, 150 g
Loelle Marockansk Rhassoullera Grön, 150 g

En finmalen grön rasullera från Marocko som kan användas som ansiktsmask, schampo eller för att normalisera hårbottenproblem. Rasullera är känd för sin förmåga att absorbera föroreningar från huden och håret, samtidigt som den tillför viktiga mineraler som järn och magnesium. Skillnader i mineralinnehåll gör att olika leror passar olika hudtyper bättre och sämre. Den här gröna leran från Loelle passar särskilt bra för kombinerad och fet/akne hud.

Rasullera är djuprengörande och porsammandragande samtidigt som den reducerar torrhet, förbättrar hudens klarhet och elasticitet. Den kan också användas för att lindra eksem och solsveda.

  • Djuprengörande egenskaper.
  • Absorberar föroreningar från hud och hår.
  • Passar kombinerad och fet/akne hud.

Användning:

Lermask:
Blanda lerpulver med rosenvatten eller vanligt vatten till önskad konsistens. 10-50% lerpulver och resterande rosenvatten rekommenderas.

Schampo:
Blanda lerpulver med rosenvatten eller vanligt vatten till en lös konsistens. Använd en större andel vatten än lera. Massera in och skölj ur. Låt inte leran torka i håret.

Ingredienser:
Moroccan green lava clay.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »