Stäng
(Välj varumärke)
Weleda Nourishing Hair Oil, 50 ml
Weleda Nourishing Hair Oil, 50 ml

Weleda Nourishing Hair Oil är en vårdande hårolja med en frisk doft av rosmarin och lavendel. Rosmarin, klöver och kardborre får håret att kännas mjukt och smidigt. De naturliga oljorna ger håret en djup konditionering samtidigt som den ger håret glans och hjälper till att hålla håret i ordning. Håroljan innehåller kallpressad och vårdande jordnötsolja som är en extra näringsrik och återfuktande olja. Dermatologiskt testad.

Perfekt för:
- Torrt hår
- Torr hårbotten
- Kliande hårbotten
- Mjäll
- Livlöst hår, ingen styrsel
- Glanslöst hår

Användning:

Applicera oljan i nytvättat eller torrt hår. Den används med fördel i topparna för att ge glans och smidighet. Fungerar även att använda vid hårbottenmassage samt i topparna före tvätt för att skydda mot slitage.

Ingredienser (INCI):
Arachis hypogaea (peanut) oil, Trifolium pratense (clover) flower extract, Fragrance (parfum)*, Arctium lappa root extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Coumarin*. * = från naturlig eterisk olja.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »