Stäng
(Välj varumärke)
Loelle Ekologisk Grön Avokadoolja, 100 mlLoelle Ekologisk Grön Avokadoolja, 100 ml
Loelle Ekologisk Grön Avokadoolja, 100 ml

Loelles 100% ekologiska och kallpressade avokadoolja är en mellanfet, mycket återfuktande samt näringsrik olja. Det är av avokadons fruktkött man framställer oljan från vilket ger den dess karaktäristiska gröna färg samt en mild något jordig doft av avokadofrukten. Dess rika innehåll av antioxidanter gör att den lämpar sig väl för behandling av solskadad hud. Oljan stöttar och påskyndar cellförnyelse vilket gör att den även gör sig till nytta för behandling av mogen och åldrad hud.

Oljan absorberas lagom snabbt, är fuktighetsbevarande samt väldigt mjukgörande. Denna produkt kan med fördel användas till torr, skadad samt känslig hud. Oljan binder fukten djupt ner i huden och verkar positivt för läderhudens elasticitet samt stadga. Fettsyrorna i avokadooljan hjälper den torra och tunna huden med återhämtning och uppbyggnad.

Avokadooljan fungerar även utmärkt som hårvård då den återfuktar, ger lyster samt kan hjälpa till att lindra besvär med torr hårbotten. Sägs även kunna stimulera hårtillväxt. Bra mot torra läppar och spruckna nagelband. Loelles avokadoolja är så ren att den även kan förtäras.

Tips!
För att göra en hårmask blanda 1 msk av Loelles arganolja med 1 msk av Loelles avokadoolja, tillsätt ett ägg och eventuellt lite flytande honung. Massera in i hela håret och låt verka i 10 min. Schamponera och balsamera sedan som vanligt.

Ingredienser (INCI):
Persea gratissima oil*. * = ekologisk.

Ursprungsland: KenyaKlicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »