Stäng
(Välj varumärke)
Anita Grant Red Raspberry Seed Oil, 50 ml
Anita Grant Red Raspberry Seed Oil, 50 ml

Red Raspberry Seed Oil från Anita Grant är en naturlig fruktolja med rikt innehåll av essentiella fettsyror (omega 3 & 6), vitamin A och E, kalium, magnesium och kalcium som är hälsofrämjande för både hud och hår. Hallonfröolja sägs också ha naturligt skyddande egenskaper mot UVA- och UVB-strålning, vilket har gjort den till en populär ingrediens i solskyddsprodukter.

Hallonfröoljan är en kraftfull antioxidant som är känd för att minska stressåkommor i huden, åldersfläckar och små rynkor. Dess antioxidanta och sammandragande egenskaper hjälper till att skydda och tona huden.

  • Förbättrar hälsan i både hud och hår.
  • Lugnar röd, svullen och irriterad hud.
  • Reparerar cellskador och motverkar fria radikaler.

  • Passar blandhy och alla hårtyper.
  • Praktisk glasflaska med pump.

Användning:

För ansikte och kropp:
Spraya en gång i handflatan och gnugga ihop händerna. Massera in i huden (våt, fuktig eller torr). Funkar även bra som ersättare till ögonkräm, applicera i så fall en mycket liten mängd under ögonområdet och vänta i 30 minuter innan du applicerar concealer.

För håret:
Förhindra torrt flygigt hår genom att applicera en liten droppe av oljan. Kan även användas till att låsa in fukt i topparna i lätt fuktigt hår eller nytvättat hår. Använd som ett för-schampo för att reda ur knutar och tovor.

Ingredienser (INCI):
Red raspberry seed oil (rubus idaeus), Vitamin E (d-alpha, d-beta, d-gamma & d-delta tocopherols (1000iu)).

Ursprungsland: Kanada.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »