Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hårvård / Schampo / Pulverschampo / Khadi Pure Shikakai Powder, 150 g

Shikakai har använts i Indien sedan urminnes tider för hårtvätt och som naturligt balsam. Shikakai-pulvret innehåller saponin som ger ett lödder i kontakt med vatten. Det rengör håret, motverkar kliande hårbotten, är djupt återfuktande och lämnar håret mjukt och hanterbart. Regelbunden användning av Shikakai förhindrar kluvna hårtoppar och brutna hårstrån vilket leder till frodig hårtillväxt. Shikakai har ett optimalt pH-värde.

Användning:

Blanda pulvret till en pasta med lämplig mängd vatten. Applicera över hela håret och hårbotten. Massera för att skapa ett lödder och låt verka i håret några minuter innan du sköljer av. Undvik att pastan kommer i ögonen.

Rekommenderas inte för blont hår.

Ingredienser (INCI):
Acacia concinna (shikakai).

Khadi är en indisk hud- och hårvårdsserie som grundar sig på Ayurveda. Produkterna innehåller traditionella indiska örter som odlas på certifierade ekologiska gårdar i Indien eller som plockas vilt i naturen. Khadi arbetar enligt rättvis handel och tillåter inget barnarbete. Produkterna är fördelade enligt hud- och hårtyper och kan användas oavsett om man känner till den ayurvediska livsstilen eller inte. Alla produkter är certifierade av BDIH.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!