Stäng
(Välj varumärke)
KaliFlower Organics Ekologiskt Schampo Nässla - Lavendel & Citrongräs, 250 ml
KaliFlower Organics Ekologiskt Schampo Nässla - Lavendel & Citrongräs, 250 ml

Milt växtbaserat schampo från KaliFlower Organics med en infusion av vildplockade nässlor och spirulina. Nässla är fullproppat med näring och kan därför motverka livlöst hår och stimulera/stötta en frisk och kraftig hårväxt. Traditionellt har nässla använts i hårvård för sin lugnande verkan på irriterad, kliande och mjällig hårbotten. Schampots bas är avkok på späda nässlor som plockas på våren/sensommaren. Äkta ångdestillerade eteriska oljor av lavendel och citrongräs lugnar hårbotten och ger en härlig, fräsch doft som inte är alltför stark. Detta schampo är milt nog för dig med känslig hårbotten. Dosera lågt även för tjockt/långt hår!

  • Lämnar håret mjukt och glansigt.
  • Ger ett rikligt lödder.
  • Drygt, endast en liten mängd behövs.
  • pH-balanserat med mjölksyra.
  • Med milda tensider från kokos och socker.
  • Fritt från citronsyra, parabener, PEGs, silikoner, SLS och syntetiska doftämnen.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Urtica dioica leaf*, Decyl glucoside*, Sodium cocoyl glutamate*, Cocamidopropyl betaine, Sodium cocosulfate*, Olive oil polyglyceryl- 8 esters*, Guar hydroxypropyl trimonium chloride*, Lactic acid*, Dehydroacetic acid sodium salt*, Lavandula angustifolia*, Cymbopogon citratus*, Citral**, Linalool**. * = ekologisk, ** = förekommer naturligt i eteriska oljor.

Tillverkat i Sverige.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »