(Välj varumärke)
Acorelle Eau de Parfum Divine Orchid, 50 ml
Acorelle Eau de Parfum Divine Orchid, 50 ml

Pga byte av leverantör så är det ojämn tillgång på Acorelles produkter och det kan därför vara slut i lager under en längre period.

Acorelle Eau de Parfum Divine Orchid lättar upp vid stress och har en rogivande inverkan tack vare äkta varm apelsin och sandelträ.

Toppnot: kardemumma, päronblomma.
Mellannot: Iris Florentina, hagtorn.
Basnot: patchouli, vanilj, hallon.

Acorelles parfymer är baserade på 100% naturliga ingredienser, hela 90% från ekologiska odlingar. Varje doft har sin sofistikerade, distinkta identitet baserad på de eteriska oljornas egenskaper. Doftsätt din hud och utstråla lugn, balans eller energi. Spraya lätt över din kropp för en mjuk och väldoftande hud.

Ingredienser:
Alcohol**, Rosa damascena flower water*, Parfum, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool. * = ekologisk, ** = tillverkad med ekologiska ingredienser.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »
Stäng