Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Doft / Eau de Parfum / Aimée de Mars Lily Ambre EdP

Lily Ambre från Aimée de Mars är en Eau de Parfum som doftar björnbär och apelsinblomma toppad av en sofistikerad ros och lilja. Vaniljen och bensoinet i basnoten avslutar doften varsamt.

Parfymen har en 100% naturlig formula som innehåller eteriska oljor, alkohol från ekologiskt vete och källvatten från Saint Genulphe. Den är inte ljuskänslig och kan användas även under graviditet.

  • Toppnot: Angelica - Apelsinblomma
  • Hjärtnot: Ros - Lilja
  • Basnot: Vanilj - Bensoin - Guaiacträ

"En doft av glädje för en strålande kvinna som njuter av livet till fullo. För en karismatisk kvinna som förtjusar alla med sin naturliga charm."

Ingredienser (INCI):
Alcohol**, Aqua (water)*, Parfum, Eugenol, Farnesol, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Benzyl benzoate, Citral, Benzyl alcohol, Isoeugenol, Evernia prunastri. * = källvatten från Saint Genulphe, ** = tillverkad med ekologiska ingredienser.

Tillverkad i Frankrike.

Aimée de Mars är en vegansk parfymserie från Frankrike som består av flera unika dofter med olika karaktär, så att alla kan hitta sin favorit. Parfymerna är 95-100% naturliga, men extra vikt har lagts vid att doften ska hålla länge, vilket ibland kan vara en utmaning för naturliga parfymer. De består av välkomponerade kombinationer av blomster-, trä- och juiceextrakt, eteriska oljor, alkohol från ekologiskt vete och det harmoniserande källvattnet från Saint Genulf.Jordklok tipsar!

Aimée de Mars Mythique Iris EdP
2 storlekar
fr. 40 kr
Aimée de Mars Sensuel Rubis EdP
2 storlekar
fr. 40 kr
Aimée de Mars Doux Saphir EdP
2 storlekar
fr. 40 kr
Aimée de Mars Eau 21 EdP
2 storlekar
fr. 40 kr

Kanonpriser i butiken just nu!