Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Doft / Eau de Parfum / Aimée de Mars Eau 21 EdP

Aimée de Mars Eau 21 är en unisexdoft som tar dig till havet. Parfymens toppnot består av bergamott, mynta, citron och basilika som bildar en oemotståndlig fräschör, ackompanjerad av hjärtnoter. Basnoterna cederträ och sandelträ ger doften styrka och elegans. 

Parfymen har en 96% naturlig formula som innehåller eteriska oljor, alkohol från ekologiskt vete och källvatten från Saint Genulphe. Den är inte ljuskänslig och kan användas även under graviditet.

  • Toppnot: Bergamott - Citron - Basilika - Mint
  • Hjärtnot: Jasmin - Marina toner
  • Basnot: Ceder - Ekmossa - Sandelträ

"En doft skapad för en nyfiken och äventyrlig själ som är öppen för nya möten och upplevelser."

Ingredienser (INCI):
Alcohol**, Aqua (water)*, Parfum, Geraniol, Limonene, Eugenol, Citronellol, Linalool, Benzyl benzoate, Citral, Coumarin, Evernia prunastri. * = källvatten från Saint Genulphe, ** = tillverkad med ekologiska ingredienser.

Tillverkad i Frankrike.

Aimée de Mars är en vegansk parfymserie från Frankrike som består av flera unika dofter med olika karaktär, så att alla kan hitta sin favorit. Parfymerna är 95-100% naturliga, men extra vikt har lagts vid att doften ska hålla länge, vilket ibland kan vara en utmaning för naturliga parfymer. De består av välkomponerade kombinationer av blomster-, trä- och juiceextrakt, eteriska oljor, alkohol från ekologiskt vete och det harmoniserande källvattnet från Saint Genulf.Jordklok tipsar!