Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Doft / Eau de Parfum / Aimée de Mars Terra 21 EdP

Terra 21 från Aimée de Mars är en Eau de Parfum som har en charmig och frisk unisexdoft. Parfymen består av en fräsch och kryddig kombination av ingefära och jordiga/träiga doftnoter. Peppar, kaprifol och patchouli skapar hjärtnoterna i doften. Basnoten kommer från vetiver, cederträ och oud-trä som ger doften en varm ton med inslag av bärnsten. 

Parfymen har en 100% naturlig formula som innehåller eteriska oljor, alkohol från ekologiskt vete och källvatten från Saint Genulphe. Den är inte ljuskänslig och kan användas även under graviditet.

  • Toppnot: Ingefära - Elemi
  • Hjärtnot: Peppar - Kaprifol - Patchouli
  • Basnot: Vetiver - Ceder - Oud

Ingredienser (INCI):
Alcohol**, Aqua (water)*, Parfum, Eugenol, Farnesol, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Benzyl benzoate, Cinnamyl alcohol, Benzyl cinnamate, Citral, Coumarin, Isoeugenol, Evernia prunastri. * = källvatten från Saint Genulphe, ** = tillverkad med ekologiska ingredienser.

Tillverkad i Frankrike.

Aimée de Mars är en vegansk parfymserie från Frankrike som består av flera unika dofter med olika karaktär, så att alla kan hitta sin favorit. Parfymerna är 95-100% naturliga, men extra vikt har lagts vid att doften ska hålla länge, vilket ibland kan vara en utmaning för naturliga parfymer. De består av välkomponerade kombinationer av blomster-, trä- och juiceextrakt, eteriska oljor, alkohol från ekologiskt vete och det harmoniserande källvattnet från Saint Genulf.