Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Kosmetika / Rengöring / Rengöringspads / Wipes / Topz Ekologiska Bomullspads, 80 st

Topz rengöringspads är tillverkade i ekologisk och Fairtrade-märkt bomull. Bomullspadsen hjälper effektivt till att ta bort smink och orenheter på djupet tack vare två olika ytskikt. De har en sida med textur som effektivt tar bort makeup och en slät, mjuk sida som rengör huden. Vid tillverkningen av Topz rengöringspads behandlas bomullen med högtrycksstrålar av vatten. Detta gör att bomullsfibrerna binder sig med varandra och gör att padsen blir extra slitstarka, men också luddfria.

  • Tillverkade i 100% ekologisk bomull.
  • Skonsamma mot huden och naturen.
  • Slitstarka och luddfria.
  • Miljömärkta av Svanen.

Material:
100% ekologisk bomull.

Topz ekologiska bomullsprodukter är hållbara och skonsamma för både dig och naturen. Samtliga produkter är tillverkade i 100% bomull och certifierade med den unika kombinationen av Svanen och Fairtrade. I sortimentet hittar du bomullspads, bomullspinnar i papper samt veckad bomull.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!