Stäng
(Välj varumärke)
puroBIO Cosmetics Long Lasting Eye Pencil - Intense Black, 1,3 gpuroBIO Cosmetics Long Lasting Eye Pencil - Intense Black, 1,3 g
puroBIO Cosmetics Long Lasting Eye Pencil - Intense Black, 1,3 g

puroBIO Long Lasting Eye Pencil är en extra hållbar svart ögonpenna. Den har en krämig konsistens och är ultrapigmenterad, vilket gör att den sitter i upp till 8 timmar utan att behöva bättras på. Denna penna blir snabbt en favorit i sminkväskan - toppen för att lyfta fram dina vackra ögon!

Innehåller ekologiska växtoljor och vegetabiliska pigmentämnen som gör kajalpennan lämplig för känsliga ögon och för dig som bär kontaktlinser. Berikad med E-vitamin som har en naturlig antioxidativ effekt på huden.

  • Ekologiskt certifierad och vegansk.
  • Håller upp till 8 timmar även i fukt och värme.
  • Nickeltestad.

Användning:

Använd kajalpennan för att skapa skarpa linjer längs fransraderna eller sudda för en mjukare sot-effekt. Ramar in ögat och ger en intensiv blick.

Ingredienser (INCI):
CI 77499 (iron oxides), Cocos nucifera oil*, Simmondsia chinensis seed oil*, Copernicia cerifera cera wax*, Silica, Tocopherol, Persea gratissima oil*, Adansonia digitata seed oil*, Oryzanol, Glyceryl undecylenate. * = ekologisk.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »