Stäng
(Välj varumärke)
Galltvål Flytande Fläckborttagning & Allrengöring, 500 ml
Galltvål Flytande Fläckborttagning & Allrengöring, 500 ml

En flytande fläckborttagnings- och rengöringstvål som kan användas till nästan allt som behöver rengöras. Galltvålen är tillverkad av endast naturliga ämnen och är därför helt miljövänlig. Kokos- samt palmoljan som utgör Galltvålens bas är ekologiskt odlade och producerade genom ett internationellt projekt. Fair Trade-projektet bedrivs i Brasilien och Dominikanska Republiken där man hjälper och stödjer de lokala farmarna i deras arbetsvillkor.

Användning:

Om du har fläckar på kläder blöter du tyget, gnider in lite galltvål, arbetar upp ett lödder, låter ligga en stund och sen sköljer du med vatten eller tvättar i tvättmaskinen. Feta och oljiga saker rengör du enkelt - till exempel ugnen, spisen, grillen, gräsklipparen, båtmotor, bilen, cykel m.m.

Ingredienser:
>30% Aqua, Potassium soap*, <5% Ox bile, Glycerine*, Ethanol, Citrate, Essential oil (contains d-Limonene, Citral, Linalool). * = ekologisk.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »