Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Sköljmedel / Ecover Parfymfritt Sköljmedel Zero, 1,5 L

Ecover Sköljmedel Zero ger din tvätt en naturlig friskhet och mjukhet. Formulan är baserad på europeisk framställd rapsolja och är helt fri från palmolja, parabener samt doft- och färgämnen.

  • Växtbaserat och biologiskt nedbrytbart.
  • Räcker upp till 50 tvättar.
  • Dermatologiskt testad för känslig hud.
  • Flaska av återvunnen plast.

Ingredienser:
5-15%: Cationic surfactants. <5%: Lactic acid. Other: Water, Propylene glycol, Magnesium chloride.

Ecover har arbetat i 25 år med att utveckla naturliga tvätt- och rengöringsmedel gjorda av växtämnen och mineraler som rengör på ett effektivt och säkert sätt. Denna unika produktlinje har många miljömässiga fördelar som gynnar både människor och djur såväl som vår omgivning.

Ecover bevisar att inga skadliga ingredienser behövs för effektiv rengöring; inga fosfater, inga parabener eller petrokemiska ingredienser. Ekologi och miljötänk genomsyrar hela produktionen från fabrikens uppbyggnad till förpackningsmaterial och produkternas nedbrytbarhet.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!