Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Sköljmedel / Lillys Eco Clean Sköljmedel med Apelsinblom & Kamomill, 750 ml

Lilly's Sköljmedel med eterisk apelsinblom- och kamomillolja är tillverkat av naturliga ingredienser och innehåller ekologisk aloe verablad-juice för behaglig mjukhet. Inga färgämnen, syntetisk parfym eller doft, enzymer, optiska vitmedel eller blekmedel. Ger dina kläder ren mjukhet och gör strykningen lättare!

Räcker till runt 21 tvättar.

Ingredienser:
5-15% Anjoniska tensider, Parfym: apelsinblomma och kamomill (Limonene), Konserveringsmedel: Natriumbensoat (Sodium Benzoate).

Lilly’s Eco Clean är snygga, snälla och effektiva diskmedel, tvättmedel, sköljmedel och rengöringsprodukter. Lilly’s Eco Clean innehåller aktiva växtbaserade tensider och andra naturliga ingredienser som är skonsamma att använda när du rengör, och som tar bort smuts och skadliga bakterier från fasta ytor i ditt hem. Ett rent hem är ett tryggt hem, men rengöring ska inte ske på bekostnad av vår jord!Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!