Stäng
(Välj varumärke)
Lillys Eco Clean Flytande Tvättmedel med Apelsinblom & Kamomill, 1 L
Lillys Eco Clean Flytande Tvättmedel med Apelsinblom & Kamomill, 1 L

Lilly’s flytande tvättmedel med eterisk apelsinblom och kamomillolja är tillverkat av noggrant utvalda växtbaserade ingredienser som är snälla mot både dig och miljön. Inga färgämnen, syntetisk parfym eller doft, enzymer, optiska vitmedel eller blekmedel – bara naturlig tvättkraft och behaglig mjukhet från ekologisk aloe vera-juice!

Räcker till runt 28 tvättar.

Användning:

Häll önskad mängd enligt doseringsanvisningar direkt i tvättfacket. Kolla alltid på klädernas skötselråd och följ tvättanvisningar. Perfekt även för handtvätt och blötläggning, passar också bra till ylle och silke. För fläckar, gnugga in en liten mängd tvättmedel direkt på fläcken innan tvätt för bästa resultat. För mycket smutsig tvätt och vittvätt, höj temperaturen för ett bättre resultat.

För extra mjukhet använd Lilly’s naturliga sköljmedel.

Ingredienser:
5-15% anjoniska tensider, 5-15% icke-joniska tensider, Aloe barbadensis, Propylenglykol, Parfym: blandning av eteriska oljor från apelsinblomma och kamomill (limonene), Konserveringsmedel: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone.Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »