Stäng
(Välj varumärke)
Gröna Gredelina Tvättflingor av Aleppotvål, 425 g
Gröna Gredelina Tvättflingor av Aleppotvål, 425 g

Ett ekologiskt och miljövänligt tvättmedel gjort på tvålflingor av aleppotvål. Gröna Gredelinas tvättmedel är skonsamt för huden, tufft mot fläckar och passar för både hand- och maskintvätt. Perfekt för dig med känslig hud samt till bebisar och barn! Helt utan kemiska tensider, mjukgörande medel, konserveringsmedel, doft- och färgämnen.

Räcker till runt 20 tvättar.

Användning:

Använd som tvättmedel i balja eller direkt på tvätten i maskinen. Om du tvättar i kallt vatten eller vid låg temperatur är det lämpligt att först lösa upp tvättflingorna i 1 liter varmt vatten och sedan hälla direkt på tvätten i trumman.

Dosering för en tvättcykel i 30-90 °C (ca. 5 kg tvätt): 3 msk för normalt smutsad tvätt eller vid mjukt vatten. 4 msk vid hårt smutsad tvätt eller hårt vatten.

Ingredienser:
Olea europaea fruit oil (olivolja)*, Laurus nobilis (lagerbärsolja)*, Aqua (vatten), Sodium hydroxide (natriumhydroxid)*°. * = ekologisk, ° = används för att tillverka tvålen, finns inte kvar i slutprodukten.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »