Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Tvättmedel / Gröna Gredelina Tvättflingor av Aleppotvål, 425 g

Ett ekologiskt och miljövänligt tvättmedel gjort på tvålflingor av aleppotvål. Gröna Gredelinas tvättmedel är skonsamt för huden, tufft mot fläckar och passar för både hand- och maskintvätt. Perfekt för dig med känslig hud samt till bebisar och barn! Helt utan kemiska tensider, mjukgörande medel, konserveringsmedel, doft- och färgämnen.

Räcker till runt 20 tvättar.

Användning:

Använd som tvättmedel i balja eller direkt på tvätten i maskinen. Om du tvättar i kallt vatten eller vid låg temperatur är det lämpligt att först lösa upp tvättflingorna i 1 liter varmt vatten och sedan hälla direkt på tvätten i trumman.

Dosering för en tvättcykel i 30-90 °C (ca. 5 kg tvätt): 3 msk för normalt smutsad tvätt eller vid mjukt vatten. 4 msk vid hårt smutsad tvätt eller hårt vatten.

Ingredienser:
Olea europaea fruit oil (olivolja)*, Laurus nobilis (lagerbärsolja)*, Aqua (vatten), Sodium hydroxide (natriumhydroxid)*°. * = ekologisk, ° = används för att tillverka tvålen, finns inte kvar i slutprodukten.

Gröna Gredelina är ett svenskt familjeföretag som skapar naturliga hushålls- och hudvårdsprodukter från grunden. Företaget grundades och drivs av Lina Paciello som har sina rötter i södra Italien. Hon har hämtat mycket av produktfilosofin därifrån och knutit ihop den med den nordiska enkelheten. Produkterna tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. De innehåller så få ingredienser som möjligt och många är dessutom handgjorda. Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna, som är fria från skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater, mineraloljor och syntetiska tensider. Alla doftämnen kommer från de finaste eteriska oljorna eller ftalatfria och växtbaserade parfymoljor. Samtliga innehåller minsta möjliga halt av allergener.Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!