Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Tvättmedel / Laundry Sheets Tvättark Ocean Breeze, 60 st

Laundry Sheets är koncentrerade och torkade ark av tvättmedel som snabbt löses upp i både varmt och kallt vatten. De är miljövänliga, lätta att använda och en tidsbesparande lösning som underlättar tvättningen. Med Laundry Sheets eliminerar du användningen av plast och skadliga ingredienser. Tvättarken är skapade med hjälp av en växtbaserad formula och levereras i en komposterbar förpackning av återvunnen papp. De lämnar tvätten med en fräsch doft som påminner om en havsbris.

  • Växtbaserad formula.
  • Inget kladd och spill.
  • Sparar förvaringsutrymme.
  • Plastfri förpackning.

Användning:

Tvättarken fungerar utmärkt i alla tvättmaskiner. Det är bara att fylla upp tvättmaskinen med kläder som vanligt och lägga i ett ark, därefter sätta igång maskinen! Tvättmedlet fungerar bra till både vitt och kulör. Ska större mängder kläder tvättas rekommenderar vi att lägga in fler ark.

Tvättmaskin:

  1. Placera all tvätt i tvättmaskinen.
  2. Lägg i ett tvättark med dina kläder i maskinen.
  3. Starta maskinen.

Handtvätt:

  1. Fyll en balja med vatten.
  2. Lägg i ett tvättark i baljan och rör om tills det är upplöst.
  3. Handtvätta dina kläder precis som vanligt.

Volym: 60 ark (60 tvättar)
Vikt: 115 g

Ingredienser (INCI):
Sodium dodecyl sulfate, Decyl glucoside, Cocamidopropyl betaine, Glycerol, Fatty alcohol polyglycol ether, Water, Poly (vinyl alcohol), Trisodium citrate, Perfume.

Tillverkade i Sverige.

Laundry Sheets grundades av två svenska entreprenörer med en passion för att förbättra världen med hjälp av nya innovationer. Visionen var att skapa ett tvättmedel utan giftiga kemikalier och plastförpackningar samtidigt som produkten skulle ha en kraftfull rengöringsförmåga. Resultatet blev växtbaserade, koncentrerade och torkade ark av tvättmedel som genom en patenterad lösning uppnår en hög tvätteffektivitet i både varmt och kallt vatten. Ett smartare, enklare och mer miljövänligt sätt att tvätta!