Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Tvätt / Övrigt / KeepJar Ekologisk Tvättpåse för ömtåliga plagg

Med KeepJars ekologiska tvättpåse tar du hand om dina finaste plagg och värnar samtidigt om miljön! Konventionella tvättpåsar är gjorda av polyester och kan sprida mikroplastpartiklar när du tvättar. KeepJars praktiska tvättpåse kan även användas som förvaringspåse i hemmet eller på utflykten. Kommer med en dragsko och träknappar så att du lätt kan försluta påsen.

KeepJars tvättpåse (inkl. etiketten) produceras av ekologisk bomull hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. Fabriken besöks och kontrolleras regelbundet. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen.

Användning:

Stoppa tvätten i påsen och dra ihop med dragskon. Trä öglorna genom varandra flera gånger för att låsa den. Undvik att försluta med en knut eftersom det är svårt att få upp den när påsen är blöt.

Tvättråd:
Maskintvätt i max 40°C. Krymprisk vid tvätt i högre temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått: 24 x 30 cm

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull och knappar av trä.

Ansvarsfullt producerad i Indien.

KeepJar är ett svenskt så kallat "zero waste"-varumärke som gör återbruk smart och prisvärt. Med KeepJars nätpåsar och nätkassar i ekologisk bomull kan du skippa de onödiga plastpåsarna i matbutiken. Tillverkning och färgning av KeepJars textilprodukter sker hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen. Omfattande kontroller görs av oberoende certifieringsorgan, som övervakar och testar alla stegen utav produktionskedjan – den ekologiska bomullen, spinneri, färgning och importen kontrolleras. Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Spana in våra omdömen hos Prisjakt!