Stäng
(Välj varumärke)
KeepJar Ekologisk Tvättpåse för ömtåliga plaggKeepJar Ekologisk Tvättpåse för ömtåliga plaggKeepJar Ekologisk Tvättpåse för ömtåliga plaggKeepJar Ekologisk Tvättpåse för ömtåliga plagg
KeepJar Ekologisk Tvättpåse för ömtåliga plagg

Med KeepJars ekologiska tvättpåse tar du hand om dina finaste plagg och värnar samtidigt om miljön! Konventionella tvättpåsar är gjorda av polyester och kan sprida mikroplastpartiklar när du tvättar. KeepJars praktiska tvättpåse kan även användas som förvaringspåse i hemmet eller på utflykten. Kommer med en dragsko och träknappar så att du lätt kan försluta påsen.

KeepJars tvättpåse (inkl. etiketten) produceras av ekologisk bomull hos en GOTS-certifierad fabrik i Indien. Fabriken besöks och kontrolleras regelbundet. GOTS-standarden garanterar att tyget är ekologiskt samt att en mängd internationella rättigheter för de anställda uppfylls och att inga giftiga, hormonstörande, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen och färgningen.

Användning:

Stoppa tvätten i påsen och dra ihop med dragskon. Trä öglorna genom varandra flera gånger för att låsa den. Undvik att försluta med en knut eftersom det är svårt att få upp den när påsen är blöt.

Tvättråd:
Maskintvätt i max 40°C. Krymprisk vid tvätt i högre temperaturer eftersom bomullen är obehandlad. Häng upp för att torka.

Mått: 24 x 30 cm

Material:
Ekologisk GOTS-certifierad bomull och knappar av trä.

Ansvarsfullt producerad i Indien.Kanonpriser i butiken just nu! Visa fler

Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »