Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Allrengöring & Såpa / Järna Tvåleri Koncentrerad Castilesåpa, 350 ml

Fast koncentrerad såpa från Järna Tvåleri som passar utmärkt att skura trägolv med men fungerar till att rengöra de flesta andra tänkbara ytor, inklusive toalett och kök. Castilesåpa är det mildaste städmedlet för alla som har känslig hy eller är känsliga mot dofter då den är parfymfri och gjord på 100% ekologisk olivolja. Olivoljan kommer från en biodynamisk olivgård i Portugal och är en restprodukt i olivoljeproduktionen till livsmedel.

Såpan kommer i en pappersburk som innehåller 350 ml och motsvarar drygt 1 liter utspädd såpa. Burken är inte 100% lufttät så därför kan såpan torka lite efter ett tag, men det är inget som påverkar användningen. Eftersom såpan görs på en restolja från olivoljetillverkning så kan färgen på såpan variera alltifrån ljust grön till brun. Den fina kvalitén på såpan är dock alltid densamma.

  • Koncentrerad såpa av biodynamisk och ekologisk olivolja.
  • Rengör effektivt de flesta ytor i hemmet.
  • Mild och vårdande.
  • Certifierad av Svenska Demeterförbundet.

Användning:

Späd 1-3 msk i 10 liter vatten eller ta en klick direkt på borsten och skrubba direkt på riktigt smutsiga ytor.

Ingredienser:
Tvål från olivolja* (mer än 30%), Havssalt, Vatten. * = från certifierad ekologisk och biodynamisk odling.

Järna Tvåleri skapar lyxiga ekologiska hantverkstvålar för dig som är extra noga med tvålens innehåll och funktion och samtidigt söker en unik inredningsdetalj eller present. Med traditionellt och progressivt hantverkskunnande och kunskap om ingrediensernas påverkan på kropp och miljö vill Järna Tvåleri skapa små wow-upplevelser i vardagen.

Järna Tvåleri tillverkar också angränsande ekologiska produkter för kropp och hem och strävar efter att minimera gifter och avfall i hem och natur.