Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Allrengöring & Såpa / Järna Tvåleri Flytande Castilesåpa, 500 ml

Vårdande och lyxig såpa från Järna Tvåleri som passar utmärkt att skura trägolv med men fungerar till att rengöra de flesta andra tänkbara ytor, inklusive toalett och kök. Den flytande såpan fungerar även bra som tvättmedel för ylle och silke samt som djurschampo.

Castilesåpa är det mildaste städmedlet för alla som har känslig hy eller är känsliga mot dofter då den är parfymfri och gjord på 100% ekologisk olivolja. Olivoljan kommer från en biodynamisk olivgård i Portugal och är en restprodukt i olivoljeproduktionen till livsmedel.

Glasflaskan har en kapsyl som förhindrar överdosering vilket gör det lätt att ringla såpa över ytor som behöver skuras. Eftersom såpan görs på en restolja från olivoljetillverkning så kan färgen på såpan variera alltifrån ljust grön till brun. Den fina kvalitén på såpan är dock alltid densamma.

  • Flytande såpa av biodynamisk och ekologisk olivolja.
  • Rengör effektivt de flesta ytor i hemmet.
  • Mild och vårdande.
  • Certifierad av Svenska Demeterförbundet.

Användning:

Späd 3-6 msk i 10 liter vatten eller ringla lätt över de ytor som ska skuras, till exempel över diskbänken.

Ingredienser:
Tvål från olivolja* (15-30%), Havssalt, Vatten. * = från certifierat ekologisk och biodynamisk odling.

Järna Tvåleri skapar lyxiga ekologiska hantverkstvålar för dig som är extra noga med tvålens innehåll och funktion och samtidigt söker en unik inredningsdetalj eller present. Med traditionellt och progressivt hantverkskunnande och kunskap om ingrediensernas påverkan på kropp och miljö vill Järna Tvåleri skapa små wow-upplevelser i vardagen.

Järna Tvåleri tillverkar också angränsande ekologiska produkter för kropp och hem och strävar efter att minimera gifter och avfall i hem och natur.