Stäng
(Välj varumärke)
VästerbottensSåpa Koncentrerad Såpa Enträdoft, 450 ml
VästerbottensSåpa Koncentrerad Såpa Enträdoft, 450 ml

En koncentrerad gammaldags såpa med enträdoft från senvuxen västerbottnisk enbuske. Såpa är en perfekt städprodukt som kan användas vid nästan all rengöring. Den är skonsam inte bara mot miljön, utan även mot exempelvis lackat trä och trägolv. Dessutom mild mot huden, till skillnad från modernare skurmedel. Såpa används även vid handtvätt av textilier och vid tovning.

VästerbottensSåpa är småskaligt och hantverksmässigt producerad i Vilhelmina, Lappland av vegetabilisk matolja som är renad och återvunnen från utvalda leverantörer. Helt fri från konserveringsmedel. 

Användning:

Dosering:
1-3 msk till 10 liter varmt vatten. Lös upp såpan i det varma vattnet. Den fasta såpan är väldigt hårt koncentrerad. Tänk på att en burk motsvarar 1,4 liter flytande såpa, så det tar en stund att lösa upp den. Tag gärna lite varmare vatten och bearbeta/vispa såpan en liten stund i vattnet så kommer den att lösa sig. Använder du såpa i första hand till att torka golv med mopp rekommenderar vi den flytande varianten som löser sig omedelbart.

Testa också att ta lite såpa på en av våra skur- eller diskborstar för att rengöra t.ex. diskbänken eller ugnen.

Såpan passar utmärkt för att tvätta och rengöra lodräta ytor såsom kaklade väggar i kök och badrum.

Ta den koncentrerade såpan på en svamp med lite ljummet vatten på, arbeta in och låt gärna sitta på i några minuter. Skölj sedan av.

Ingredienser:
Såpa, Förtvålad matolja, Parfym >0,1% (enträ).Klicka här för att se våra omdömen hos Prisjakt!

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk kroppsvård, naturlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Läs mer om oss »