Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Allrengöring / Mulieres Naturlig Allrengöring Fresh Citrus, 1 L

Mulieres Multi Cleaner Fresh Citrus är ett naturligt rengöringsmedel som är snällt mot både kropp och miljö. Detta multifunktionella rengöringsmedel har en uppfriskande doft av citrus och passar perfekt för rengöring av golv, badrum, toalett, ugn, grill, bil, fönster, köksytor, handdisk och även till växter för att bli av med insekter och skadedjur. Mulieres allrengöring är perfekt för dig som vill ha ett miljövänligare hem utan kemikalier och gifter och samtidigt bidra till en bättre värld.

Den innovativa flaskan innehåller 70% mindre plast än traditionella förpackningar. Ytterförpackningen består av återvunnen och biologisk nedbrytbar kartong som går att återanvända efter användning, t.ex. som planteringskruka, alternativt läggas till återvinning. Innerpåsen, pipen och korken är tillverkade av återvinningsbar plast.

  • Passar till nästan all typ av rengöring.
  • Biologiskt nedbrytbart.
  • Miljövänlig förpackning.
  • Fritt från parabener, petroleumämnen samt artificiella doft- och färgämnen.

Användning:

För rengöring av golv:
Blanda ut en kapsyl multirengöringsmedel i 10 liter vatten.

För rengöring av handdisk, ugn och grill:
En droppe multirengöringsmedel på en svamp eller använd en sprayflaska med vatten och spraya direkt på disken.

För rengöring av arbetsytor:
Häll i 1 kapsyl multirengöringsmedel och 0,5 liter vatten i en sprayflaska och blanda försiktigt.

För rengöring av fönster:
Häll 1 kapsyl multirengöringsmedel och 0,5 liter vatten i en sprayflaska. Spraya på fönstret och skölj av med vatten.

Ingredienser:
>30% vatten, 5-15% tvål* (fettsyror, olivolja, kaliumsalter), <5% doftämnen (blandning av naturliga eteriska oljor (Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Linalool, Limonen)), Citronsyra. * = ekologisk.

Mulieres erbjuder naturliga tvätt- och rengöringsmedel som ger både ett renare hem och en renare värld. Mulieres produkter har skapats för medvetna konsumenter som vill ha naturliga och allergivänliga produkter som är effektiva. Produkterna är baserade på en hudvänlig olivoljetvål med exceptionellt rengörande egenskaper. De är biologiskt nedbrytbara och helt fria från parabener och petroleumämnen. Förpackningarna är från återvunnen och biologiskt nedbrytbar kartong och innehåller 70% mindre plast än vanliga tvättmedelsförpackningar. Mulieres produkter finns i tre ljuvliga dofter och i doftfritt. Alla dofter kommer från naturliga eteriska oljor.