Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
499 kr kvar till fri frakt
Startsida / Hem & Hushåll / Städ / Allrengöring / EcoClean Nordic Naturlig Allrengöring Grapefrukt, 750 ml

Växtbaserad allrengöringsspray från EcoClean som passar för de flesta typer av ytor i hemmet; stål, glas, porslin, marmor, emalj, linoleum, vinyl, plast, kakel och målade ytor. Den friska doften av grapefrukt kommer från naturlig eterisk olja och ekologiskt blomvatten.

  • Naturliga och bionedbrytbara ingredienser.
  • Certifierad av Ecocert Greenlife.
  • Flaska av återvunnen plast.
  • Fri från artificiella doft- och färgämnen.

Ingredienser:
<5% anjoniska tensider , <5% amfotera tensider, <5% nonjoniska tensider, Parfym**, Vatten, Natriumcitrat, Betain, Melissa Officinalis blomvatten*, Alkohol*, Natriumhydroxid, D-Limonene**. * = ekologisk, ** = från naturliga eteriska oljor.

Tillverkad i Danmark.

Danska EcoClean startades 2012 med en målsättning att skapa rengöringsprodukter som är miljömässigt hållbara, effektiva och ekonomiskt tillgängliga för alla. Idag har EcoClean en komplett serie av prisvärda diskmedel, rengöringsmedel och tvättmedel med växt- och sockerbaserade ingredienser som är 100% biologiskt nedbrytbara. Dofterna kommer från naturliga eteriska oljor och ekologiska blomvatten av speciellt utvalda växter och blommor.Kanonpriser i butiken just nu!

Jordklok.se - Utvalda produkter sedan 2007

Jordklok.se - Handla naturligt, ekologiskt och hållbart!

Vi är en av Sveriges ledande nätbutiker för ekologisk hudvård, naturlig hårvård, miljövänlig tvätt- och rengöring samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil! Har du tips och råd att dela med dig, eller saknar du din favoritprodukt, tveka då inte att kontakta oss!

Årets butik 2020 inom skönhet!